En regnig dag.

Ja då kan lustn falla p att göra något inomhus.
 
Jag har varit på gudstjänst med tillhörande fika och nu är jag hemma.
Det är så älnge sedan jag skrev och det är lite nya grejer här på bloggen så nu får jag se om jag får till det idag.
Det händer så mycket kul här.
 
Om jag börjar med det närmaste så var vi hos goda vänner och hjälpte till att plocka in bär från deras trädgård. Svarta vinbär och krusbär.
Robban och jag hade tänkt att vi skulle göra en utflykt till Kristinehamn i fredags. Vi ringde till våra vänner Britta och Lennart och frågade om de ville följa med men de hade tänkt plocka in bär den dagen. Då sa jag vi hjälper er imorgon om ni följer med och det gjorde de. :)
 
Vi åkte först till Gustavsvik i Kristinehamn där Ernst Kirsteiger var och gjorde ett tvprogram om renovering där. Där finns 2 flyglar kvar av vad som varit en herrgård. Den ran dock ner på 6+-talet.
Där fanns ett cafe, en presentshop och möjlighet att köpa färska grönsaker direkt ur landet.
Där var så lugnt och fint.
 
sällskapet
 
Den delen som Ernst K gjorde om
En del bilder var nog lite trötta och blev liggande
 
Sedan åkte vi ut till skärgården. Jag trodde skärgård bara fanns vid hav men så är inte fallet. Där var så fint massor av fina båtar och mycket folk. Och mjukglass. För vi hade ju fikat på Gustavsvik.
Det där med liggande bilder får jag fixa till nästa gång.
Det är fint med stenar.
Statyn heter Picasso. Picasso har gjort förbilden, eefter hans frus ansikte? men det är en konstnär som gjutit den. Mycket fin.
 
Förra veckan var vi med Britta och Lennart till Marknad i Mullhyttan. Det var nog mest som en vanlig marknad men vågglor hade dom där och det var gott. Vi var runt och tittade på lite sevärdheter bla fins här ju många nedlagda gruvor och gruvorter där det finns mycket fint att titta på.
Nu fick jag en order av Robban så jag skriver mer nästa gång.
Ha det så bra oc tack för att du läste.
 
Kramkram