Tv mm

Ja nu har så mycket bättre börjat och jag tycker att det är intressant med alla dessa personligheter som är med där och ur de tolkar varandras musik. Verklig underhållning.
Sen var det ju invigning från Fiends Aréna i Solna på andra tv kanalen så det blev ett väldigt sappande i kväll men det blir ju bra fingergympa och det har man ju glädje av då man (jag) sitter här och skriver vid datoren.
Avslutade TV kvällen med Intresseklubben. Jag tycker att det är ett så roligt program.
Jag har ju också varit i Elimkyrkan ikväll på en konsert med Kjell Lönnå och kammarkören. Vilka sångare och vilka solister och vilken underhållare Kjell Lönnå är. En kille sjöng You Reise me up. Hela kyrkan fylldes av toner från denna super super fina låt. Bara den hade  varit nog. Vackert.
Jag har också fått en fin promenad under blå himmel sol och med vit snö runt om mig. Lite halt var det så jag fick lov att gå längst ut på vägkanten.
Jag gillar inte snö nu längre. Jag har vuxit ut den åldern och övergått till barmarksåldern i och med att jag lagt skidor och stavar på hyllan.
På måndag ska jag åka till Skåne på en vecka och jag har beställt värme där och det medför ju också barmark så det så.
Min äldsta dotter Ann Louise med fam. bor där och jag ska få mycket fint ressällskap nämligen lilla Nova 8 år mitt fina barnbarn.
Hanna från Helsingborg som vi ska hälsa på och Nova mitt resslällskap.
Supertjejerna.
Ja det var min lördag och den började ju som vanligt med Ring så spelar vi och Melodikrysset. Krysset var ju barnkryss idag och med nöd och näppe klarade vi det utan barn i närheten. Ja nu förstår jag ju att jag kanske har barasinnet kvar ändå..
 
God Natt
Kramkram