Några rader

Idag var det svårt att hitta en rubrik men några rader det kommer det att bli i alla fall.
Jag har besökt min faster idag men det blev ett kort besök. Hon hade magsjuka. Jag lämnade in de saker jag köpt till henne och sen fick jag en så skön promenad hem. Det tar 50 minuter från Skottsundsbacken  hem till Stångom.
Nu har jag skrivit ut några recept från Go Kvälls sida och tänker använda mig av 2 av dom till på torsdag då jag ska ha Syjunta. 
 
Igår tog jag en promenad bort till Mingen och hälsade på min fina kompis Vanja.
Hennes yngsta dotter Anna var där med sina 2 små barn,  Pojke 2,5 år och flicka 6 månader. Pojken är så kavat och inte blyg han var så rolig och morfars pojke till 100 procent.
 
En barndomskompis till mig var också där. Det var verkligen en fin stund där borta i Mingen. Sen blev det promenad hem och fram och tillbaka är det nog 1 mil. Det blev lite sol både igår och idag.
Hittills denna veckan har jag gått 21 km.
Bild från gårddagens promenad.
Det är så skönt nu för det börjar bli mycket bart efter vägarna och då är det så lätt att gå.
Nu så ska jag kolla skidstafetten för damer. Det har ju gått bra för Sverige hittills och jag hoppas att det fortsätter.
Imorgon blir det promenad  med Therese och sen fotvård och på lördag ska Vanja och jag in till stan och kolla bokrean och så blir det fika. Mycket fint att se fram emot.
 
Ha det gott
 
Kramkram