Jag bor i skogen

 
 
Vid koll idag visade det sig att jag hade hela.................................0 besökare på bloggen idag. Ja sånt är livet. Det är jätteroligt då jag ser att det finns besökare då jag skrivit något. Jag skriver ju om vad jag gör, tycker och tänker. Det är kanske inte så intressant för så många. Jag är tacksam för er som kollar i alla fall.
Jag är lite ensam av mig i "det riktiga livet" också. Ja jag har ju alltid Robban omkring mig och nästan daglig kontakt med någon av mina 4 fina döttrar. Det är skönt att må gott i sitt eget sällskap. Det är så jag är. Jag är aldrig egentligen ensam. För jag har en tro på Jesus och han sviker aldrig. :)
Idag tänkte jag visa lite hur den närmaste omgivningen är här vid vårt hus.
 
Vy från mitt "kontor"
 
Vy från Robbans "kontor"
 
Vy från vardagsrummet
Vy frän vardagsrummet
Vy från köket. Tänk att stå där mitt i skogen och baka t ex. Skönt är det.
 
Vy från ett av sovrummets 2 fönster. Det andra fönstret visar bara garaget.
Jag behöver aldrig ta någon skogspromenad jag BOR i skogen. Jag trivs så bra med det. Det enda är att vi skulle gärna få ta bort några av de högsta träden som hindrar solen att titta fram till oss. Eftersom jag inte tycker om att gå i skogen så är det ju bra att jag tycker om att bo i skogen. Vi har dock 6 grannar som det tar ett par minuter att gå hem till och 500 m till Myre Centrum så vi är ju ganska bra ordnat omkring oss.
Jag lyssnar på Emilia Lindberg som sjunger kristna sånger. Hon är så duktig på att sjunga och sjunger så fina låtar.
Na det gott alla och tack för att du läste.
 
Kramkram