Resdags

Ja nu har jag tagit fram resväskan. Den är alldeles ny och har en färg som jag kan se jättebra så den ska nog inte komma bort på vägen.
 
Nästa onsdag åker jag till Skåne. Med tåg och med byte i Stockholm och Göteborg och efter 10 timmar med tåg så hamnar jag i Helsingborg.
Hos Ann Louise, Jonas och Hannah. Och så Katten Pelle förstås.
 
Det är ett år sedan jag åkte tåg dit senast. Det ska bli så roligt och jag ser så fram emot att åka.
Ja tillhör ju typen som packar i huvudet kanske 1 månad innnan jag ska åka och en vecka före åker resväskan in för packning.
Jag måste ju ha med mig min "andningsapparat" och den tar lite plats.
Jag ska ju bara vara borta 6 dagar varav 2 är resdagar så jag behöver ju inte packa så mycket. Det är ju lite svårt att byta kläder under tågresan. Men jag har bestämt vad jag ska packa och vad jag ska ha på mig.
 
I morgon ska jag åka till Birsta och hoppas att jag ska hitta en fin ryggsäck att ha lite "matsäck", plattan (om jag hinner få den tillbaka) och så hamnar nog ett inredningsmagasin där också.
 
Jag har tränat idag och känner att jag blir stakare och kan öka på många maskiner. Det är så härligt tycker jag. .
Idag blev det en lång stund i bastun också.
Denna vecka har jag varit pigg. 2 promenader på 8 km vardera och 2 träningspass. Dessutom har jag bakat, städat och så tagit det lugnt förstås. Lyssnat på radion, tittat i tidningar och så har jag umgåtts med Robban.
Jag är så glad att jag har Robban. Han ställer alltid upp när det behövs och han har inte stora krav på livet. Han är så nöjd med sitt liv. Det är det inte alla som är.
 
Jag brukar titta på GoKväll alla kvällar och speciellt på torsdagar då det är Gör Om Mig.
Ikväll ska en man från Gnarp få en ny stil.
Igår var jag till min frisör på Shape i Kvissleby, Evelina för att färga ögonbrynen. Jag var dit och klippte håret för ca 3 veckor sedan men blev inte riktigt nöjd. Då fixade hon till det    också. Utan att ta betalt. Hon är så snäll och trevlig. En ung tjej. Henne är jag nöjd med.
 
Nu var det allt för denna gång.
Jag hoppas att du får må bra idag.
 
Kramkram