Häktiska dagar

Ja nu har Hannah och Nova varit med mig i 2 dagar med full aktivitet.
Jag tycker det är så kul att ha fullt fokus på flickorna då de är här och göra allt för dom och vara med på det mesta de vill. Dock inte kiss och bajs och prutt snacket. Det har jag vuxit ur. Vi har pratat om allt, bakat, pysslat, handlat och bara varit vissa stunder. Ibland måste till och med små barn hämta andan.
Ja det är en glädje med barnbarn. Jag har varit lite orolig inför att Hannah skulle komma. Jag tänkte att jag kanske inte skulle orka eller vara till glädje. Det kan jag glömma för det har gått så bra och jag är så nöjd. Nu har de åkt hem till Novas föräldrar för 2 nätter sedan kommer Hannah tillbaka hit. Imorgon blir det Himlabadet med Moa som extra ögon. På fredag blir det Källarbackens saga i Sidensjö. Där är en jättefin sagoskog uppbyggd och där finns många fina djur, åsnor, getter, får m m. Dit åker Annica, Nova, Ingrid, Kristina Hannah och jag. Det ska bli så kul. På lördag blir det friidrottstävlingar i Hudiksvall då både Moa och Nova ska tävla. Spännande...
Jag känner ikväll att jag är lite trött så det blir tidig sänggång ikväll.
Vi har ju haft litet släktkalas hos min syster Ingrid idag. Vår systerdotter Mirjam kom på blixtvisit med sin man och sina 3 döttrar. De bor och arbetar med fattigdomen i Niger och det är skrämmande berättelser de berättar om livet i Niger. Vi har så mycket att vara tacksamma för här i Sverige. I Niger är så många undernärda och det lilla i matväg de får går åt till att hålla värmen i kroppen så till att växa och bli stark blir inget över till. Varför klagar vi Svenskar så ofta på sjukhusmat och skolmat. Vi är helt enkelt bortskämda. Det tror jag.
Nu blir det godnatt för min del.
Sov gott alla
Kramkram