Meden disken torkar in

Idag har vi haft en heldag med mamma. Förts fika sen biltur till Ängom och Ängomsbodarna och kollade in golfbanan i Öjestrand. Tyvärr hade vi glömt golfklubborna hemma - eller snarare sagt så har vi varken golfklubbor eller golfintresse. En resa på ganska dåliga vägar. Jag tycker synd om de som kör buss där varje dag.
Det är dåligt.
 
Hemma här i Ovansjö så blev det en pratstund och sen tog mamma en vilopaus med jag gjorde köttfårslimpa som avnjöts med potatis, morötter och Robbans alltid lika goda sås. Hallonmosse och hallon till efterrätt.
Så skjutsade vi hem en nöjd och glad mamma till Kvissleby och en nöjd och glad dotter återvände hem till Ovansjö.
På nåt sätt så hamnade jag i soffan framför TVn och har nyss lättat därifrån. Här vill jag syfta på rubriken. Jag sitter här och skriver medan matrestarna torkar in i disken. Ja vi har ingen diskmaskin - jo en manuell som heter Marie Louise.
Jag trivs med att diska.
Ja nu är mitt senaste lilla barnbarn Ida Madelene 10 dagar gammal och jag var där på besök i torsdags. Hon bara sov tills det var dags för mat - sen sov hon igen. Däremot händer det att hon är vaken om natten. Jag får väl ta och boka in ett nattbesök framöver. Föräldrarna är lite trötta men det får det väl vara värt då man fått en sån söt lite tjej.
Jag tänkte lägga in lite bilder men då jag inte orkar gå nerför trappen efter kameran så får det bero.
 
Jag har köpt en smart phone. Ja ärligt sagt så blev jag övertalad av försäljaren - bara dagen före hade jag bestämt sagt att någon smart phone ska jag INTE skaffa.
Nu har jag en och min kära Therese var här och gav lektion igår. Det blev så pass mycket lektion att jag helt glömde min pinkod till min "gamla" telefon. Jag gjorde 3 försök och sen var det kört. Igår kväll kom jag dock ihåg den men se då var det försent.
Imorgon får jag göra ett besök på "Alltid Pålitliga Telia" så kommer de att lösa mig ur krisen. Jag har ju alla kontakter i den gamla telefonen.
Imorgon ska jag träffa Magda på stan och det blir fika och om jag inte har tagit helt fel så ska Magdas son, Alex 20, mitt älsta barnbarn ochså följa med och fika. Det ska bli jättekul tycker jag. Ser fram emot detta.
Efter det ska jag försöka få tag i en ny radio/cdspelare att ha vid sängen med fjärrkontroll. Den jag har nu har inte fjärrkontroll och man får på en ratt skruva in stationerna och där är siffrorna så små så jag ser dem inte.
Ja det verkar som morgondagen kommer att bli en bra dag.
 
Jag tror också att jag måste ta kontakt med VC. Jag har en liten slags värk från rygg fram mot bröstet, genom hjärtat på vänstra sidan i mon kropp. Jag undrar vad det kan vara känns lite som tandverk: Tips??
 
Tack för att du läste kommentera gärna
 
Kramkram