Tredje advent

Nu är det snart julafton och här är lite lite lite vitt tunt lager av snö. Bara på vissa ställen. temperaturen runt 1 -3 grader minus.
 
Helt perfekt i min smak.
 
I fredags var vi bjudna på kaffe till en nyfunnen vän här i Karlskoga och igår var mina kusiner, deras män och min faster här och avsmakade mina julkakor och vi fick blommor och choklad.
Vi har varit i vår kyrka idag och det är så väldigt fint där fina människor och en mycket fin och bra pastor.
 
Vi trivs så bra här så jag brukar säga till Robban att snart går det nog över och jag kommer att längta hem.
Men jag säger att så bra som vi har blivit mottagna och respekterade här har vi aldrig blivit tidigare någonstans. Folk i kyrkan är så fina.
 
Visst längtar jag efter barn och barnbarn men dom finns ju kvar och 2 januari åker jag till Sundsvalll.
Jag saknar min fina kompis Vanja och systerIngrid också.
 
Ja vi har en lite samlig med tomtar omkring oss nu då vi ska vara ensamma här i jul. Det blir nog lite ovant att inte ha några barn eller barnbarn med oss. Men det blir nog fint ändå.
På nyärsafton är det knytkalas i kyrkan och dit ska vi fara. Ser så fram emot det.
 
Under hästen har jag stickat 2 hasdukar en åt Nova och en åt Ida. Av ett mjukt fint garn. Det var riktigt roligt att sticka dom.
 
Det blir många stavpromenader här i Karlskoga också.
 
förra helgen var Elisabeth (kusin) och jag till julmarknad i Grythyttan. Det var en myckig plats med försäljning av olika saker. Och vi tog kaffe och en julmacka på gästgiveriet där. Ett mmysigt ställe med flera små rum med soffor och fåtöljer.
På onsdag ska jag gå och besöka min faster och en annan äldre dam som jag träffat i kyrkan. Det blir nog en promenad ner till stan också i veckan.
Några rader blev det idag.
Ja jag har också börjat i en studiecirkel och olika frågor  som kan dyka upp då då man blir äldre . Det är fint att träffa lite nya damer.
Ha det nu så gott.
 
Kramkram