Cancerfri

Idag var jag på läkarundersökning på urologen och allt ser finfint ut. Så skönt att höra.
 
Igår var vi till Härnösand och tittade oss omkring. Det var Robban, Magdalena och jag..
Det var en fin resa tycker jag. Vi tog en kopp kaffe på ICA Maxi och där blev vi "underhållen" av 3 äldre damer som provade sina mobiler och ringde till varandra tror jag flera gånger. De hade nog den allra högsta signal som går att få.
Vi var en sväng upp på Vårdkasberget. Jag har aldrig varit där. Vi gick upp i utsiktstornet ochså. Fin utsikt över staden.
Ni ser ju själva vad glada vi var för denna utflykt.
Det finns en restaurang där uppe också. Undrar om den är öppen någon gång?
 
Förra veckan hade vi 2 extra roliga dagar för då var Ida här.
Vi var  först i Kvissleby och var in på Kupan och köpte nya kläder och bäddset till Idas Docka.
Är det en ny Greta Garbo tro?
Vi provade en del lekparker i Kvissleby och var in i Hobbyaffären och kollade. Och se blev det en glassstund utanför ICA. Vi tog det ganska lungt bara en promenad med dockvagnen. Det blev lite målarbokspyssel och sen fick Ida titta på film på plattan. För första gången hs oss. Kvällen avslutades med Allsång på Skansen.
Dagen efter åkte vi till Birsta. Vi var inne på leksaksafären ca 45 minuter och på TGR 5 minuter. Sedan blev det lunch på IKEA. Köttbullar med mos och en glass efter.
Ida ville inte åka hem då utan ville gå uppe på IKEA och titta. Men där finns ju bara möbler sade jag. Jag vill gå dit mormor sade nova. Och naturligtvis så blev det som Ida ville.
Hon var verkligen intresserad av alla möblerade rum där. Hon tyckte att så mycket var fint och det var så kul att se detta intrsse hos en 4 åring, ja snart 5.
Efter det så åkte vi iväg hem till pappa Kai. Dagen efter skulle Ida börja på dagis igen efter ett långt sommarlov.
Hon var lite gruvsam inför starten. Jag sade att det är naturligt men att fröknarna på dagis kan detta med att ta hand om barn i alla lägen.
Ja vi har också varit i Trollska skogen. Fantastiskt fint arbete de har gjort där.
Ja det var en fin upplevelse med Annika, Ida och jag.  själv.
Annars är ju naturen så fantastisk i sig själv
 
Hoppas du får en fin dag idag
 
Kramkram