Skottår

Ja i år är det skottår och den som får fria i år är kvinnan. Ta chansen alla nu iår.

Nåt mycket med skottning har det i alla fall inte varit. Jag tycker att det har varit en fantastisk vinter så här långt. Lite svenskt lagom av allt, kyla snö. Det jag uppskattar mycket är att det inte har varit halt. Det har varit lätt att promenera, min favorit då det gäller att röra sig. Nu är det lite halt på en del ställen men med dubbskor och stavar kan jag ändå känna mig ganska säker.

Igår kom min lilla Nova hit över dagen. Vi tittade på Harry Potter, Den oändliga Vandringen, mycket fin film. Vi var till Agnetas Dam i kvissleby som firar 25 åprs jubileum. Där fanns så mycket fint tycker jag men det tycker inte Nova.
Där bjöds på tårta och det gillade Nova men sen tilläts jag bara en snabb runda i butiken sen hamnade vi snabbt på Hobby affären i Kvissleby. Där gillar Nova at gå runt och titta men det som drar mest är en stor korg med GOSEDJUR.
Vi var till Åmon och tittade in på Sussies butik. Där fanns lite gammalt och lite nytt i inredningsväg. Många fina saker och mycket trevlig personal. Fika kunde man också göra där. Vi hade dock fikat både hos mamma och Agnetas så där får vi ta fika nästa gång. Jag köpte en fin mugg med rosa rosor och ett fin ljuskopp med ljus.

Idag väntar styrelseutbildning och styrelsemöte och jag hoppas verkligen att jag har lite kraft kvar efter detta så jag  kan ta en promenad.

Idag är det 68 år sedan mina föräldrar gifte sig. Tyvärr har pappa varit död i 8 år men mamma är still going strong. Vi ska fira med en liten tårtbit på tisdag då jag ska dit och sova över där som jag alltid gör en gång i veckan. Då kommer vi nog att titta på gamla kort och tänka oss tillbaka i tiden. Fina stunder det tycker jag.

Nå nu får jag ta och dra om jag ska komma itid

Njur på det sätt som du tyukcer är njutbart av solen idag från insidan av huset eller från utsidan av huset. För min del blir det från insidan.

Ha det gott

Kramkram