Skottlossning på byn

I går kväll då jag skulle gå och lägga mig sade Robban: det är konstigheter här utanför. Där såg han någon gå i skogen nära vårat hus med en stark lampa. Han hörde också hundskall.
Efter ca en kvart så hördes ett skott. Och i ST idag stod det om någon som hade kört på ett rådjur och smitit från platsen. Det var allts det som hände i skogen. Markägaren kom och sköt det skadade rådjuret.
Det var lite otäckt med skottljudet och jag tänkte genast på de som bor i områden av krig och attentat. Vilken förmån vi har som får bo i Sverige även om allt inte är som vi vill alltid så är det ganska lugnt i alla fall.
Men det finns ju så mycket att kämpa för också.
Skolan är det allra viktigaste området att satsa på tycker jag och på att föäldrar tar ansvar för sina barn.
 
Jag känner inte mig själv. Det har jag kommit på nu efter snart 69 år- Denna vinter har jag varit så mycket trött och nedstämd. Verkligen så himla less pa livet ibland. Och när jag är så där nere då tror jag att det är ju såhär jag är.
Men så kommer en dag då jag är pigg och till och med orkar med en promenad och då förstår jag att jag inte känner mig själv.
Jag orkar inte vara med människor det blir så mycket surr i mitt huvud och jag blir så trött. Jag tycker att det är så mycket onödigt prat.
Jag har frågat Robban om han bland ala sina verktyg kanske har något som kan röra om i min hjärna så det ordnar till sig.
Jag fick ju ett bra besked på urolgen i alla fall idag. De tumörer som jag haft kan inte sprida sig från urinblåsan. Men jag kan inte vara säker på att sådana kan komma att komma. Den risken har vi ju alla.
Nu är jag glad att sllippa åka dit på 3 månader.
 
Jag har blivit kompis med tjejen som tigger utanför ICA i Bommen. Jag går dit lite då och då med lite kaffe, mackor, bullar frukt och lite annat. Hon får också pengar av oss. Hon är så himla fin. Synd att jag inte kan bulgariska men vi förstår varandra en hel del. Hon är en så tacksam och fin tjej..
Fortfarande är jag telefonlös och nästan padlös också för den brara krånglar men till helgen kommer Annika och Magda och då fär jag hjälp med min nya padda.
Dessa 2 fina tjejer ska förgylla bår tillvaro på lördag. Kul blir det. Kanske Speak out -.....
Hoppas att du mår bra idag.
 
Kramkram