Skillnad på att vara trött och pigg

Häromdagen var jag så pigg så jag sjöng och var så glad så Robban trodde jag hade fått i mig nåt jag inte borde ha i mig. Det enda jag hade fått i mig var att jag var pigg och så himla glad.
Nu har jag varit trött några dagar, ja så trött att jag mest legat hela dagar. Och då blir tankarna helt annat än då jag är pigg och sjunger.
Allt blir grått och svart då jag är trött, tror inte att något kan bli bra.
Men idag är jag pigg och så väldans glad igen och är helt på det klara med att alt kan inte bli bra så där på en gång.
Med tiden löser sig allt, kanske inte som jag vill men det kan ju bli hur bra som helst ändå.
'
Jag gick runt här på förmiddagen och fotade en del fina saker som jag har och som jag är glad att jag har.
Tänkte lägga ut de här på bloggen men då går det just nu inte att ladda upp bilderna.
Då får det bli nästa gång.
 
Men tänk ändå var några ord kan göra skillnad. <3
 
Therese och Andreas är ju på väg ner till sitt nya hem i Lidhult, Småland.
Therese skrev på FB när de lämnade Norrland: hejdå Norrland - hej Småland.
Då skrev en av deras nya grannar: välkommen hem.
Tårarna rann på mig då jag läste det. Tänk vad sånt kan ge glädje. Då vet jag att de kommer att få fina grannar och hon lovade att de ska ta hand om Therese och Andreas. Jo visst kan de ta hand om sig själva men att bli sedd och tagen på allvar av någon annan det är dyrbart det.
 
Jag har några nära och kära som har det lite tufft just nu och dom ber jag verkligen för att det ska bli ett riktigt gott nytt år för dom.
Ingen snö och lite isiga vägar gör att det bli inte så många promenader för mig och träningen har legat nere sedan i början av november för att   det har varit en  hel del och jag har också varit borta en hel del. Jag är dock full av iver på att börja igen. Jag har gått upp ett par kilo så här over jul men jag vet att det kommer jag lätt att fixa nu när allt godis och är slut och chokladasken är tom. I kväll får vi gäster och då hoppas jag att alla kakor tar slut också. Jag ser fram emot ett gott nytt år med träning, vila, trötthet, pigghet och glädje över min tro.
En önskan över att få vara  BARA LITE PIGGARE har jag i alla fall.
Och glädje över att jag har ett så bra liv och att jag är så glad för allt nytt jag fått lära mig under 2015, bl a allt jag fick lära på Österåsen. I slutet av mars ska jag dit en vecka. Och jag jängtar.
Tack för att du läste
 
Kramkram