Morsdag mm

Vilket fantastiskt sommarväder det varit så här i maj.
En del dagar är jag glad att det finns skugga .
 
Förra lördagen var Magda, Ida och jag i stan då alla drakarna kom till torget. Ida är så förtjust i drakarna. Vi köpte mjukglass och så köpte vi jordgubbar då vi åkte i från staden. Vi klev av bussen i Kvissleby då det var kvissoeby-dagen. Där fanns många människor och försäljning av alla de slag. Hoppborg som Ida tog några hopp i och så  köpte hon en ballong, en enhörning. Det var det roligaste på hela dagen tyckte Ida. Robban hämtade oss och vi köpte pizza som blev dagens middag med jordgubbar efteråt.
 
Vi har nu 2 veckor kvar i detta hus sedan är det Karlskoga som gäller.
Många kartonger har det blivit som vi har packat. För att inte prata om garaget. Nu ser man att där finns väggar. :)
Många lass har det blivit till Svartviks återvinning och till Erikshjälpen. Jag nästan skäms över att ha så mycket med grejer som man inte behöver.
 
I onsdags var Ida och jag på Norra Berget. Lekpark glass och djur. En del barn är så otroligt vild och hänsynslösa i lekparken och jag undrar var deras föräldrar finns.  Det är viktigt med respekt och hänsyn även om man är bara i 7 årsådern. Jag undrar när de annars ska lära sig, Jag fick rycka in nån gång och säga ifrån. ;(
 
Sen gick vi ner till stan och åt strips och hamburgare som Ida önskade. Sen kom Nova och då blev det  Subway.
 
Ja Ida fick en ny medlem i sin lilla gosedjurssamling.
 
Och igår var vi på Leos Lekland, Ida, Julila, Magda och jag.
Ida och hennes kompis hade så roligt hela tiden vi var där 3 timmar.
 
Jag var så trött igår kväll men det har varit så roligt att vara med Ida
Ja modig. Det är många som säger att vi är modiga som flyttar till Värmland och Karlskoga. Vi tycker att det är spännade och kul.
  Nu får der räcka så här.
Ha det så gott
Kramkram