Påskdagen

Ja då var det påskdagen idag och jag har varit till Elimkyrkan. Där var en glädjens dag idag då Jesus uppstod då.
De är gott att ha en kristen tro tycker jag.
 
Nu är det sommartid och tittar man på ljuset så är det så sant. Tittar man på snödrivorna så blir man lite betänksam men rätt som det är så har vi grön gräsmatta och varma fina dagar.
 
Vi håller på med vårt hus och målar och rengör och bygger om en del.
Vi var i torsdags och köpte den säng vi hade bestämt att köpa. Therese var så snäll så hon ringde och talade om att just nu är det 500 kr rabatt på just den sängen - tur va?. Vi köpte också ny diskbänk och nya bankskivor.
Jag är så väldigt glad och tacksam att Robban och jag har fått den här chansen att få köpa detta hus och göra om det till vårt.
 
Vårt nya hus som ska få ny fasad och ny insida.
Köket just nu. Vi har målat en furruvägg vit och ett furutak vitt. Här finns vedspis och det är mysigt tycker jag sen blir det en ny spis. en ny fläkt och ny kyl och frys. och nytt golv och kakel - vitt.
Vi hade många som kom dit och tittade igår. Bl a mitt barnbarn Nova och hon sade så här: det här är ett fint hus men jag är van vid ert gamla så jag vill inte att ni flyttar hit. Nova gillar inte förändringar men jag tror att det löser sig. Det finns ju i alla fall en hundkoja på tomten - ja fast ingen hund då....
 
Jag har gått en lång tid med ryggvärk. Till slut gick jag till doktorn som inte hittade något fel. Hon rekommenderade mig att gå till sjukgymnast och nu har jag beställt tid hos honom. Det stora är nu att ryggvärken är borta???
Ja jag får väl gå dit på torsdag och prata med honom i alla fall. Under händer än i dag.
 
Vi var hos min syster på god middag i fredags efter att vi varit mötesvärd i Elim. Vi skjutsade  också Moa till Ängomsbodarna där hon rider och hämtade henne efter 2 timmar. Vägen dit - bra mycket grusväg är så gropig och så skitig så vår bil ser nu ut som en lerbubbla. Endera dan åkker den in i tvätten.
 
Hos Ingrid och Bernt fick vi inkokt lax och potatis och efterrätt var en paj med bananer kondenserad mjölk och grädde på en botten av digistive och smör. Mycker gott.
Därefter blev det samtal om livets stora och små frågor och vi löste nog det mesta. Mamma var också med men hon vilade mest på sängen.
Ja det har varit en lugn och skön helg så här långt och i kväll blir det Mästarnas Mästare och så avsnitt 4 av The Bible. - en intressant serie tycker jag.
Ja god fortsättning till er alla på helgen.
 
Kramkram