Det flyter

Ja jag säger då det. Orken och krafterna börjar verkligen återvända till mig. Jag är pigg ganska ofta orkar mer än vanligt. Jag orkar till och med göra något på kvällen.
Jag har haft en så fin vecka. Annica, Lilla Ida och Therese har varit här några dagar och jag har varit och fikat på stan med Magda.
Mitt hår har blivit klippt av frissören Sara som jag tycker är så bra.
Här hemma har flickorna och jag hjälpts åt med att köra in vid i vedboden, vi har pratat och skrattat en del och vi har     beslutat att Annica och Nova ska åka med på tågresa till Helsingborg och hälsa på familjen Nelin om 2 månader.
Jag har köpt en ny dator. Det är inte klokt att lägga flera tusenlappar på en pryl som man sitter och tittar på, ja använder också, en stund om dagen.
Då sade Therese det är väl bättre att du köper en dator än att pengarna sitter på kontot. Ja det har hon rätt i på kontot gör det inte mycket annat en förräntar sig lite.
 
3 fina tjejer som varit här denna vecka-
Nu laddar vi för Vårruset som är den 4 juni. Vi var och köote lika topar som vi ska ha på oss då vi rusar fram genom ruset.
Det ska bli intressant och se hur mycket jag orkar springa.
Jag kan inte komma på hur jag laddar upp nya foton så det fick bli några ur arkivet.
Nu är det full fart på E4-bygget alldeles intill där vi bor och de arbetar skift så det är full fart hela dygnet. Ibland vibrerar vårat hus och det hörs som om de är på vår tomt.
Det kommer bli fint då det är klart.
Idag har jag klippt vår mossmatta, ja eller gräsmatta. Det är väldigt mycket mossa i den men det är ju mjukt och skönt. Lite svårt är det dock att klippa för det liksom suger sig fast. Idag har jag också bekämpat ogräs mellan stenplattor på uteplatsen. Om ett par veckor kommer det att vara fint.
Ida hon är ett riktigt yrväder hon. Sitter aldrig still. Ja när hon äter sitter hon och hon är duktig på att äta. Äter helt själv. Det tycker jag är bra för att vara 1 år och 8 månader. Men rörlig det är hon, har tydligen inte tid att sitta still. Men söt och fin det är hon.
Det får vara allt för idag
 
Ha det gott.
Kramkram