Nytt Inlägg

Trevlig rubrik eller hur?
Ibland vill inte fantasin infinna sig och då får jag acceptera.
Ja det är länge sedan jag skrev. Föärra veckasn var jag i Helsingborg och hälsade på dotter, måg och barnbarn.
Hannah hon är snart 11 år och en fin ledsagare för mig i Helsingborg. Hon hittar och känner till bussturer och henne kan jag lita på.
En dag åkte vi buss till Väla köpcenter, ca en mil utanför Helsingborg. Stort fint köpcenter, stora delar är nya. Där finns en del affärer som inte finns i Sundsvall. Sen tog vi bussen till stan och köpte ett vitt trikåtyg och i Väla hade vi köpt textil sprayfärg.  Vi for hem jag sydde en top till Hanah och sen färgade hon den mycket fint. Den blev riktigt bra
Hannah med sin fina top och sina favoritkakor , drömmar. Är hon inte fin.
 
Vi köte också ett linne som Hannah färgade som Nova ska få.
En dag då Ann Louise var ledig var vi först till Höganäs och där tittade vi in i en typ Saluhall som var som saluhallar såg ut förr gammal fin byggnad och där fanns allt möjligt, både ätbart och annat fint. Intressant att få se tycker jag.
Vi var på Ittala outlet och vi var hem till en bekant till Ann Louise som hade det mycket fint i sitt  hem.
Därefter styrde vi kosan mot Malmö och ett nyöppnat köpcenter som heter Emnporia. Nyss öppnat och väldigt modernt med många för mig nya affärer. Bl a fanns en klädesaffär, Holister, där allt var svartmålat och spotlights fanns lite här och där, ganska skumt där inne. Mycket hög musik och personalen talar engelska. Jag fick lov att gå ut för det var jobbigt med hög musik och jobbigt med mörkret. Satt utanför och kollade på människor. Det är fantastikst att se vad människor är olika, Intressant. Vi handlade en del dusch- och rengöringssaker på en affär som heter Sepora. Har aldrig sett en sådan affär förut, mycket annorlunda saker än vanligt.
Vi åt på Vapiano. Ganska ovanlig restaurang där de gjorde all sin pasta själv. Vi fick välja vad vi ville äta och så gjorde de maten efter vår beställning. Gott var det.
När vi kom hem var det kväll och vi sjönk ner i deras härliga soffa för en skön TV kväll.
Jag åkte tåg dit och hem och det funkade perfekt alla tåg var i tid. 2 byten dit och 2 byten hem. Jag har ju ledsagare och vid bytet i Lund på hemresan funkade det inte riktigt bra men jag kom i tid till tåget i alla fall.
Vi bakade Cup Cakes en dag och Hannah har dekorerat dem så fint. Hannah gick in till deras fina grannar och bjöd dem på varsin Cup Cake. Hon är snäll Hannah.
 
För er som missat att vi har mycket snö:
Strax efter att jag tog denna bild så rasade allt med dunder och brak. Ja snö har det varit gott om i år.
 
Dagen innan jag åkte till Helsingborg var jag och tittade på Nova som var med i Oliver och Gängets konståkningstolkning. Bilderna vi tog på arenan blev inte bra så här kommer några bilder från pausen
Nova, kattunge, med kusin Li
 
Novas pappa Kai som skötte kiosken med den äran.
Jag tänker att jag får ändå vara med på många trevliga saker och och att jag får välja vilka sammanhang jag vill vara i. Just nu vill jag ta det ganksa lugn och har sagt av mig mina uppdrag och väljer att vara mest hemma då jag inte hjälper mamma och min faster. Det är skönt att vara hemma och fixa och dona. Nu ska vi ju flytta framöver här så nu har vi mycket att tänka på..
Jag känner mig lite som urlakad i hela kroppen och jag måste tänka bort saker som jag gärna vill göra men inte orkar. Det finns en mening med allt och jag är i alla fall frisk men inte pigg :)
Jag fick pengar av mamma då jag fyllde år och de pengarna var vikta för fotvård. Jag ser lite dåligt för att kunna klippa min tånaglar och de tyckte hon att jag skulle få unna mig. Igår var jag till fotvården och trots at jag är ganska kittlig under fötterna så var det mycket skönt. En fin present från mamma.
Nej nu ska jag ta tag i mina föresatser för dagen: byta sängkläder, hänga tvätt, baka matbröd och sockerkaka.
Får väl se vart det slutar.
Ha det gott alla det har jag.
Kramkram