Härlig höst.

Ja nog tycker jag att både sommar och höst har varit så fina vad gäller väder. Ja på många andra sätt också.
 
Jag har kommit igång med träningen på Pärlan nu. 2 gånger i veckan. Jag tycker att det känns lagomt så där typ.
Jag pratade med en annan kvinna som var där och tränade idag och hon tränar 4 - 5 gånger i veckan och skulle helst träna varje dag. Då känns det lite futtigt med 2 gånger i veckan. I och för sig bor hon i Kvissleby och har alltså nära till men jag står fast i min önskan; 2 gånger i veckan. Däremellan blir det promenader då och då.
 
I lördags var det 4 och 40 årskalas. Ida har fyllt 4 år och min dotter nummer 3 Annika  har fyllt 40 år. Det är bara att ta vara på tiden och njuta så mycket man kan utan krav. Bara vara sig själv som Laleh sjunger.
Ida vill alltid att man ska leka med henne. Hon tar min hand och säger: kom och lek med jag.
Då ska vi vara i hennes rum och leka mamma, pappa, barn. Jag är pappa och hon är storasyster. Ingen mamma. Hon stänger in mig på sitt rum då hon ska hämta nåt eller så. Det är för att du inte ska gå härifrån säger hon. En uppriktig tjej.
Jag har stickat en tröja till henne som hon inte vill ha
Hon har ju inte bett om den heller i och för sig.
Det var en riktigt fin fest vi blev bjuden på av Annika i lördags. 2 olika  hemgjorda potatissallad, kyckling, fläskfilé, facasia 2 sorter sallad och på det några gjoda snittar. Sen kaffe och tårta. Supergott allting. Annika är så duktig på matlagning och att baka.
Här har vi Annika och hennes äldsta dotter Moa som fyller 21 år idag.
Nova har ju valt att födas i maj så hon hör inte till septembergänget.
Idag har vi plockat in trädgårdsmöbler, krukor och allt annat som var ute. Jag tycker att det är så skönt att få plocka bort allt medans det är skönt väder ute.
Idag kom denna härliga tidning med posten. Jag har tränat idag , tvättar och plockat undan sommargrejor ute så nu han jag med så gott samvete drunkna i heminredningens fantastisk och fina värld.
Jag mår så bra idag efter vilodagen igår. Det är det bästa av allt att få känna bara att få må bra till kropp och själ.
Det får bli dagens rader.
Hoppas att du får känna glädje idag.
Kramkram